Raspundem la cele mai frecvente intrebari din domeniul energiei.

Nu toată lumea știe că putem să ne schimbăm furnizorul de energie gratis. Dacă vrei o ofertă mai bună de preț sau dacă pur și simplu cel actual nu te mulțumește pe deplin, poți să-l schimbi, acest lucru fiind doar la un click distanță. Pentru consumatorul final, acest lucru nu reprezintă o întrerupere a serviciului și nu are niciun risc. Astfel, poți reduce costul facturilor cu până la 20%, tu beneficiin de costuri mai mici la energie și gaz.

Mutarea la un alt furnizor de energie electrică este gratuită, aceasta fiind aprobată prin Ordinul Preşedintelui ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei), nr. 105/2014.

Răspunsul este nu. Schimbarea furnizorului nu implică rămânerea fără energie electrică sau gaz. Astfel, tu nu vei simți schimbarea, decât la facturi.

De la notificarea furnizorului actual, schimbarea durează 21 de zile. După ce este prezentată notificarea tip către furnizorul actual, furnizorul nou va face ceea ce este necesar în numele tău.

Din punct de vedere legal, nu vei avea parte de întreruperi de energie sau de gaz. Dacă furnizorul cel nou nu se menține pe piață, vei fi preluat de altul, după care vei putea iarăși să îți alegi alt furnizor.

Pe durata contractului încheiată cu el, furnizorul nu poate mări prețurile. Posibilele majorări ce se pot produce sunt controlate direct de către ANRE și afectează toți consumatorii, nefiind important furnizorul cu care ai contractul de energie electrică.

Chat direct
Aveti nevoie de ajutor ?
Scan the code
Buna ,
Cum te putem ajuta ?