Cine suntem

Comparatot este site-ul care vă oferă sfaturi profesionale atunci când sunteți în căutarea unei oferte de Electricitate si Gaze mai bune. Conceput și realizat de o echipă de experți în piața energiei, site-ul vă permite să primiți consultanță imediată prin chat cu un operator, sau prin e-mail și telefon prin completarea unui formular online.

Ce facem

Consultanții Comparatot analizează facturile de energie electrică și gaze și identifică problemele critice, de exemplu dacă cheltuiți prea mult deoarece tariful actual nu este în concordanță cu ofertele curente, prețul nu este fix și invariabil, în cazul energiei electrice, sau prevede intervale orare care nu sunt în conform stilului dvs. de consum. Odată înțelese problemele, consultanții sondează piața tarifară și selectează cele mai avantajoase oferte, propunându-ți schimbarea ofertei fără costuri suplimentare.

INTRODU DATELE TALE

Alege dacă vrei să economisești pe furnizarea de electricitate, de gaze naturale, sau pe ambele și, mulțumită datelor introduse de către tine, vom selecționa cea mai bună ofertă pentru tine

Vorbește cu noi

Spune-ne nevoile tale specifice prin chat cu un operator, la telefon sau completând un formular online la îndemână.

Evaluați oferta

Examinați propunerile studiate de consultanții noștri special pentru dvs. și decideți dacă profitați de oferte.

Începeți să economisiți la facturile de electricitate și gaz acum

Schimbarea furnizorilor de energie electrică și gaze este simplă, nu implică întreruperi ale serviciului și vă permite să economisiți la costuri lunare, mai ales în perioadele în care sunt creșteri substanțiale ale prețurilor materiilor prime. Alegerea unei noi oferte de energie cu Comparatot este cea mai bună soluție pentru: obținerea tarifului care se potrivește cel mai bine consumului dvs., profitați de promoțiile dedicate clienților noi, blocați prețul componentei energetice pentru 1 sau 2 ani, fiți actualizat când ofertele mai convenabile sunt disponibile. Începeți să economisiți la facturile de energie electrică și gaze acum!

Pe care dintre furnizari doriți să economisiți?

  Întrebări frecvente

  Nu există furnizori de energie mai ieftini decât alții, dar există oferte de energie electrică și gaze care îți permit să economisești, important este să te abonezi la cei potriviți la momentul potrivit. De fapt, înainte de toate, este necesar să se cunoască consumul și împărțirea acestuia, dupa care se poate scana piața în căutarea celei mai bune oferte a momentului.
  Datele de care aveți nevoie sunt afișate pe factura dvs., așa că vă recomandăm să scanați factura sau să descărcați copie digitală a facturii din secțiunea zona rezervată a site-ului sau aplicației actualului furnizor. Dacă nu iți poți recupera factura, iată de ce ai nevoie: datele titularului, datele furnizării cu codurile POD pentru energie electrică și pentru gaz, IBAN-ul în eventualitatea plății prin bancă.
  Schimbarea furnizorilor de energie electrică și gaze este acum o operațiune foarte des întâlnită, tot ce trebuie să faci este să alegi noua ofertă și să semnezi contractul: de procedurile de schimb de furnizor se va ocupa noul furnizor, iar acestea durează aproximativ o lună în cazul utilizatorilor casnici/rezidențiali, deși multe companii preferă să înceapă în prima zi a lunii următoare din motive de facturare. Alegând o ofertă din Piața Liberă, operațiunea este gratuită, dar este necesar să verificați la furnizorul actual dacă au trecut cel puțin douăsprezece luni de la ultima modificare.
  Schimbarea furnizorilor de energie electrică și gaze nu prevede întreruperi ale serviciului, așa că nu veți rămâne fără energie electrică sau gaze naturale. Totul se face comercial, deci nu există modificări ale instalației sau alte modificări tehnice care ar putea duce la lipsa serviciilor.
  Unele dintre ofertele de pe Piața Liberă a Energiei, denumite și garantate, se caracterizează prin prețul fix al componentei de materie primă. Aceasta este adevărata mare diferență dintre Piața Reglementată și Piața Liberă: în primul caz prețurile sunt variabile și stabilite de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul energiei trimestrial, în al doilea prețurile pot fi fixe pentru 12 sau 24 de luni în baza ofertelor puse a dispoziție de către furnizori.
  Când sunteți în situație unei schimbări de locuință, mai întâi trebuie să vă informați la noua casă există contor și dacă este deja activ sau dacă trebuie instalat (case nou construite). Dacă contorul este deja activ, de obicei durează aproximativ o săptămână pentru a finaliza actele, însă este bine de știut că: vechiul contract de electricitate și gaz nu poate fi transferat și, dacă există deja o furnizare activă de la vechiul proprietar, acesta este necesar să se solicite un transfer, care nu trebuie confundat cu o nouă activare, care este în schimb necesar atunci când contorul a fost dezactivat. Este posibilă și schimbarea titularului odată cu schimbarea furnizorului.
  Răspunsul este da, cu acordul titularului iar costurile cu electricitatea și gazul să nu fie deja incluse în chiria lunară. Pentru a schimba furnizorul trebuie să faceți și schimb de titular, adică să treceți pe numele dvs. utilitățile de Lumină și Gaze: în faza procedurii de schimb de titular, conform recentei rezoluție a Anre, este posibilă și schimbarea furnizorului de Lumină și Gaze. La efectuarea unui schimb de titular este necesar să aveți o copie a facturilor livrate de anterior titularul de utilități: aceasta va fi folosită pentru a ne adresa la vechiul furnizor, pentru a înțelege condițiile economice aplicate și, mai ales, pentru a obține Codurile POD necesare gestionării furnizărilor, respectiv Energie și Gaz.
  Furnizorul potrivit este acela care are oferte cât mai apropiate de nevoilor noastre, sau mai bine zis stilului nostru de consum. Printr-o analiză atentă a facturilor, așadar, este posibil să găsim cea mai bună ofertă de Electricitate și Gaze: analiza facturilor și căutarea furnizorului de energie se pot face independent, sau bazându-se pe sfaturi fără costuri suplimentare ale consultanţilor Comparatot.
  Comparatot

  Alege oferta potrivită în câteva minute

  Cere o ofertă pe măsură, fără obligații

  Vrei să începi să economisești la facturile de electricitate și gaz? Atunci haideți să ne cunoaștem mai bine: deschideți chatul pentru a vorbi cu unul dintre consultanții noștri sau completați formularul cu informațiile care vi se vor cere. Dacă puteți, obțineți o copie digitală a facturii dvs., vom fi și mai rapid și mai preciși!
  Chat direct
  Aveti nevoie de ajutor ?
  Scan the code
  Buna ,
  Cum te putem ajuta ?