Centrale Termice

Inlocuiește-ți vechea centrală termică cu una Ariston și vei observa diferența imediat. Este timpul să faci o schimbare și să treci la o centrală termică Ariston pentru performanță și durabilitate de top. Vezi oferta noastră pentru cea mai buna centrală termică in rate!

centrale termice

Solicită oferta

Alege acum centrala care ți se potrivește!

Acum că ai văzut modelele noastre, ia centrala care e pe placul inimii și casei tale ❤️!

Care sunt beneficiile tale?

Tu alegi în câte rate plătești: 1, 6, 12, 24 sau 36.

Garanție de la producător**

Plata în tranșe egale direct pe factura Enel, în maximum 36 de luni.

Descoperă centralele cu care am făcut echipă!

ARISTON HS PREMIUM 24 / 30

Ariston HS premium 24

Capacitate 24 KW / 30 KW 

 Rată de la 163 RON/ lună fără dobândă

ARISTON GENUS ONE 24 / 30

Ariston Genius 24

Capacitate 24 KW / 30 KW / 35 KW

Rată de la 189 RON/ lună fără dobândă

ARISTON CLAS ONE WIFI 30/ 35

vedere-lateral-centrala-termica-in-condensatie-ariston-matis-condens-plus-24-kw-poze-climatico-2

Capacitate 24 KW / 30 KW

Rată de la 173 RON/ lună fără dobândă

ALTEAS ONE WIFI 24 / 30

ALTEAS ONE NET 24 KW

Capacitate 24 KW / 30 KW

Rată de la 215 RON/ lună fără dobândă

Centrala termică de 24 kW reprezintă o soluție eficientă și versatilă pentru încălzirea locuințelor și a spațiilor comerciale de dimensiuni medii. Cu o putere termică de 24 kilowați, această centrală termică în rate asigură o distribuție optimă a căldurii în încăperi, contribuind la un confort termic sporit, vorbim despre cea mai bună centrală termică în rate de 24 kw Ariston, modelele de centrală termică Genus și modelul de centrală termică Clas One, ambele de la Ariston. 

 

Unul dintre avantajele centralei termice de 24 kW în rate este adaptabilitatea sa la nevoile diverse ale utilizatorilor. Această putere termică este potrivită pentru încăperi de dimensiuni moderate, oferind suficientă căldură pentru a menține o temperatură plăcută în interior, indiferent de condițiile externe. Astfel, centrala termică de 24 kW in rate egale cu plata direct pe factura Enel poate fi o opțiune ideală pentru apartamente, case sau spații de birouri, iar Ariston prin modelele de centrală termică Genus și Clas One este un producator consacrat pentru cea mai bună centrală termică. 

 

Eficiența energetică este un aspect esențial în alegerea unei centrale termice, iar modelele de 24 kW Clas One și Genus de la Ariston se remarcă prin performanțe ridicate în acest sens. Aceste centrale beneficiază de tehnologii moderne specificie pentru cea mai bună centrală termică care optimizează consumul de gaz și reduc costurile.

 

Pe lângă eficiența energetică, majoritatea centralelor termice de 24 kW sunt echipate cu funcții inteligente de control al temperaturii. Aceste funcții permit utilizatorilor să regleze și să programeze temperatura în funcție de preferințe, asigurând un climat interior confortabil și adaptat nevoilor specifice, clientul fiind multumit că a ales cea mai bună centrală termică.

 

Montajul și întreținerea centralelor termice de 24 kW de la Ariston, in special modelele Genus și Clas One sunt de asemenea, aspecte importante de luat în considerare. Este recomandat să se apeleze la profesioniști pentru instalarea corectă a centralei, iar întreținerea regulată va asigura funcționarea optimă pe termen lung.

 

În concluzie, cea mai bună centrală termică de 24 kW de la Ariston, atat modelul de centrală termică Clas One cât și centrala termică Genus reprezintă o alegere inteligentă pentru cei care caută un echilibru între eficiență energetică, confort termic și adaptabilitate la diverse nevoi, iar plata în rate egale direct pe factura Enel este un alt avantaj.

 

19.01.2023

Fișa de produs centrale termice – Descarcă

Chat direct
Aveti nevoie de ajutor ?
Scan the code
Buna ,
Cum te putem ajuta ?