Ai ajuns în locul potrivit dacă:
- Te-ai saturat sa platesti facturi estimate din cauza necitirii contorului
- Nu ti s-a aplicat plafonarea conform OUG 119/01.09.2022 in factura
- Ai intampinat situatii neplacute , ai avut divergente in relatia cu furnizorul si/sau distribuitorul zonal de energie sau gaz.

Ce avantaje ai

Vom găsi cea mai bună ofertă de energie pentru dumneavoastră

  • Îți asigurăm cel mai bun preț de pe piața energetică
  • Îți protejăm interesele în relația cu furnizorii
  • Te reprezentăm legal în relația cu distribuitorii zonali și regionali de energie și gaze
  • În cazul situațiilor neplăcute care apar constant în această piață, ai la cine să apelezi și cine să se ocupe de situația ta înainte ca aceasta să devină o adevărată problemă.

CINE SUNTEM?

ComparaTot.ro este o societate din domeniul energetic cu o vechime în piață de peste 10 ani.
Ne ocupăm de gestionarea tuturor situațiilor tale din domeniul energetic oferind cele mai bune soluții pentru facturi mai mici, lăsându-ți timp la dispoziție să te ocupi de ceea ce este cu adevărat important pentru tine și afacerea ta.

CE OFERIM

Oferim un pachet de consultanță energetică dedicată care acoperă toate nevoile tale, începând de la găsirea celor mai bune tarife de pe piață, schimbarea contractelor energetice, semnalarea oricăror situații neconforme către furnizori și autoritățile competente, consultanță juridică dedicată, toate acestea pentru tine și business-ul tău.

CUM ECONOMISEȘTI?

- În primul rând economisești timp cu studiul pieței, timp cu contractualizarea ofertelor, timp cu contactarea furnizorilor pentru a cere și a primi oferte, timp cu analiza lor.. Timp, timp, timp.
- În al doilea rând, e vorba și de bani. Dacă nu ai timpul necesar să te ocupi de aceste lucruri, va trebui să plătești pe cineva capabil să se ocupe de asta.

Care este marele avantaj pentru tine?

Lăsați-vă îndrumat de unul dintre consultanții noștri

Abonamentul nostru anual porneste de la 120 lei/an si prin simpla alegere corectă a furnizorului poți economisi de 10x mai mult.

Prin alegerea furnizorului potrivit , puteti economisi sume semnificative pe termen lung.

Abonamentul poate include suport legal pentru rezolvarea problemelor legate de energie si gaz in relatia cu : Furnizorul , Distribuitorul , ANRE .

Dacă încă mai ai nelămuriri DISCUTĂ CU UN SPECIALIST.

comparatot
Chat direct
Aveti nevoie de ajutor ?
Scan the code
Buna ,
Cum te putem ajuta ?